iPhone 11 Pro – en stor uppgradering med nya funktioner

Mobiltelefonen iPhone 11 Pro är den mest kraftfulla smartphone som mobiltillverkaren Apple släppte under 2019. Denna modell har en behändig storlek som gör den enkel att hantera med en hand. Den har också en kamera med trippellins som tar väldigt bra foton och spelar in videoklipp med hög kvalitet. Dessutom har den förbättrad batteritid och ett helt nytt nattläge som låter dig fotografera även i sämre ljusförhållanden. Så även om själva designen kanske inte har förändrats särskilt mycket är detta en stor uppgradering mot tidigare modeller.

Så är denna modell rätt för just dig? Läs vidare så ska vi ta reda på detta!

Är iPhone 11 Pro rätt modell för dig?

Apple iPhone 11 Pro är en utmärkt smartphone om du:

  • Vill ha en riktigt bra iPhone i en mindre storlek. Många användare älskar det faktum att denna iPhone-modell passar perfekt i handen. Till skillnad från vissa större modeller ligger den väldigt bra i en normalstor hand och kan enkelt användas med en hand. Trots detta får du en väldigt kraftfull smartphone men alltså i en något mindre förpackning.
  • Använder teleobjektivet. Apple iPhone 11 Pro är en väldigt bra smartphone för användare som vill kunna få ut så mycket som möjligt av den. Men om du är en genomsnittlig mobilanvändare och inte använder mobilens teleobjektiv är frågan om detta är modellen för dig.
  • Vill kunna ta bra foton även i mörker. Kameran och nattläget är de viktiga funktionerna i denna mobiltelefon. Om du inte direkt använder dem utnyttjar du inte heller modellens fulla potential.

Däremot kanske du inte vill välja just en iPhone 11 Pro om du:

  • Inte vill kunna ta bra bilder med din mobiltelefon. Om du inte använder din mobilkamera särskilt mycket kanske du inte behöver just denna modell.
  • Vill köpa en smartphone med optimal batteritid. Detta är inte en av de mobiltelefoner med allra längst batteritid. Den har fortfarande en klart godkänd sådan men batteritiden är trots allt lite bättre på vissa andra modeller.
  • Önskar ha stöd för det mobila 5G-nätet. Till skillnad från de lite nyare modellerna saknar iPhone 11 Pro stöd för 5G.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *