Så hittar du en bra flyttfirma i Helsingborg för dina behov

Att flytta kan vara jobbigt, stressigt, frustrerande och utlösa en drös andra känslor. Men så behöver det faktiskt inte vara. Genom att anlita en flyttfirma i Helsingborg när det är dags för dig att flytta kan du överlåta en hel del till proffsen.

En del har säkert en uppfattning om att det är dyrt att anlita en flyttfirma. Man kanske tänker att man har mycket saker eller att det tar så lång tid att flytta vilket kan generera en högre kostnad. Och givetvis har vi alla olika uppfattningar om vad som är billigt och dyrt. Dessutom sätter man olika pris på den tid som frigörs och/eller att man slipper eller kanske inte kan kånka på stora och tunga saker utifrån hälsoskäl.

Med detta sagt behöver det verkligen inte vara dyrt med att anlita en flyttfirma istället för att flytta själv. Detta genom att använda RUT-avdraget. Det är en skattereduktion för delar av arbetskostnaden. Det är upp till 50 % av denna kostnad och det är oftast flyttfirman som sköter allt kring detta. Du bör dock själv kontrollera så att du är berättigad innan du bokar en flytt så att du inte får avslag och då står med en högre kostnad än vad du trott.

Vad en flyttfirma i Helsingborg kan hjälpa dig med

En flyttfirma i Helsingborg är så mycket mer än att bara flytta kartonger, möbler och andra saker mellan punkt A och B. De kan till exempel även hjälpa till med:

  • Packning En flyttfirma kan erbjuda dig med både ned- och uppackning.
  • Städning Genom att även låta flyttfirman sköta flyttstädningen slipper du att ha två leverantörer inblandade i din flytt. Du slipper också både stressen över att behöva städa grundligt och sparar tid genom att låta någon annan ta hand om den.
  • Magasinering Det kan finnas möbler eller annat som vid en flytt behöver ställas på annan plats, tillfälligt eller tills vidare. Det kan till exempel handla om att du ska flytta utomlands eller att du väntar på tillträde till en ny bostad. Då kan en flyttfirma hjälpa dig med att magasinera dessa saker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *