En bokstavstavla i retrostil kan marknadsföra ditt företag

En bokstavstavla i retrostil är en typ av tavla med bokstäver som länge har använts av företag och andra organisationer. Dessa har bland annat använts frekvent av såväl skolor som restauranger, myndigheter och på kontor. Dessa tavlor ger en hemtrevlig och varm känsla i de rum och miljöer där de används. Du kan med fördel nyttja en sådan här tavla om du driver en bar, ett café, en restaurang eller någon annan typ av verksamhet.

Faktum är att nya digitala plattformar såsom den sociala medieplattformen Instagram har bidragit till att göra dessa tavlor moderna igen. Det finns nämligen en hunger efter enklare tider som motsägelsefullt nog drivs på av den digitala utvecklingen. Därför är sådant som har en mer retro och klassisk känsla plötsligt väldigt inne och hett nu igen. Detta är en trend som företag med lätthet kan dra nytta av. Läs vidare för att lära dig mer om hur du kan göra detta!

Så kan du använda bokstavstavla i retrostil i marknadsföringssyfte

Det finns många olika sätt på vilka du kan använda en svart bokstavstavla i retrostil med vita bokstäver. Till exempel skulle du kunna använda en sådan på något av följande vis:

  • I samband med professionella fotograferingar. Jobbar du som fotograf? I sådana fall känner du säkert till att det finns en trend där bebisar och andra mindre barn fotograferas tillsammans med klassiska bokstavstavlor. Till exempel kan du i samband med fotograferingen av en 6 månader gammal bebis placera en sådan här tavla bredvid bebisen. Tavlan kan då prydas av texten “sex månader”. Själva fotograferingen kan du sedan göra med ett platt perspektiv rakt ovanifrån.
  • För att framföra ett budskap på ett effektfullt sätt. Det har även blivit populärt på Instagram och andra sociala plattformar att använda sig av bokstavstavlor för att tydliggöra ett budskap. Till exempel kan du placera en sådan tavla på en bänk eller liknande och låta den vila mot väggen. På detta sätt kan såväl privatpersoner som företag ta effektfulla foton med budskapet ifråga i centrum. På bänken kan du även placera lite andra föremål som dekoration, såsom värmeljus, växter och böcker eller dylikt.